Ишлек

Зарур маҳсулотлар: 1 дона тухум, 1,5 стакан сув, 500 гр. ун, 250 гр. қийма, 1 дона пиёз, 1 дона картошка, таъбга кўра туз ва зираворлар.

Тайёрланиши: қиймага қирғичдан чиқарилган пиёз, картошка ва зираворларни қўшиб аралаштирилади. Хамирга: сувга тухум туз ва ун қўшиб хамир қорилиб икки зувалага ажратилади. Тинган хамирни 2 мм қалинликда думалоқ шакилда ёйилади. Ёйилган хамирнинг ярим қисмига начинка солиб четлари бурма қилиб беркитилади. Сўнгра устига кунжут сепиб қизиган газ печига 200 даража 20 дақиқага қўйилади.

Ёқимли иштаҳа!

БЕГОЙИМ

Яна ўқинг:  “ЛАҲЗА” ПИЦЦАСИ

Читайте также:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: