“Мадлeн” пeчeньeлари

Зарур масаллиқлар: 120 грамм ун, 2 та тухум, 80 грамм шакар, 90 грамм сариёғ, 1 ош қошиқда лимон суви.

Тайёрланиши: сариёғ эритилиб, унга тухум ва шакар қўшилади. Сўнг миксер билан яхшилаб аралаштирилади. Кейин ун ва лимон шарбати солиниб, хамир қорилади. Тайёр бўлган маҳсулот 190–200°С ҳароратда қиздирилган газ печида 12–15 дақиқа давомида пишириб олинади.

БЕГОЙИМ

Яна ўқинг:  Розмарин доривор ўсимлиги

Читайте также:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: