“Kuz” salati

Zarur masalliqlar: 2 dona sabzi, 3-4 bo‘lak sarimsoq, 200 gr dudlangan kolbasa, 2 dona bodring, 200 gr pishloq, 1 dona konservalangan jo‘xori va 200 gr mayonez.

Tayyorlanishi: qirg‘ichdan chiqarilgan sabzi va ezib olingan sarimsoq mayonez bilan aralashtiriladi. Kolbasa va bodring kubik shaklida to‘g‘raladi. Pishloq qirg‘ichdan o‘tkazib olinadi. Salat qavatma-qavat qilib tayyorlanadi: dastlab sarimsoq aralashtirilgan sabzi, kolbasa uning ustidan mayonez, bodring, so‘ngra jo‘xori solinadi. Salat usti ukrop bilan bezatiladi. Yoqimli ishtaha!

XurshidaBonu

Vam mojet takje ponravitsya...

Dobavit kommentariy

Vash adres email ne budet opublikovan. Obyazatelni’e polya pomecheni’ *

Soobsh’it ob opechatke

Tekst, kotori’y budet otpravlen nashim redaktoram: