“Куз” салати

Зарур масаллиқлар: 2 дона сабзи, 3-4 бўлак саримсоқ, 200 гр дудланган колбаса, 2 дона бодринг, 200 гр пишлоқ, 1 дона консерваланган жўхори ва 200 гр майонез.

Тайёрланиши: қирғичдан чиқарилган сабзи ва эзиб олинган саримсоқ майонез билан аралаштирилади. Колбаса ва бодринг кубик шаклида тўғралади. Пишлоқ қирғичдан ўтказиб олинади. Салат қаватма-қават қилиб тайёрланади: дастлаб саримсоқ аралаштирилган сабзи, колбаса унинг устидан майонез, бодринг, сўнгра жўхори солинади. Салат усти укроп билан безатилади. Ёқимли иштаҳа!

ХуршидаБону

Вам может также понравиться...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: