“Баҳор нафаси” егулиги

Зарур маҳсулотлар: 2 дона хурмо, 3 дона нок, 1 дона апельсин, лимон шарбати, 1 дона банан, 1 дона анор, 8 ош қошиқ асал, 2 дона киви, 2 дона олма керак бўлади.

Тайёрланиши: меваларни пўстидан тозалаб тўртбурчак шаклда тўғралади. Апелсин пўчоғини қирғичдан 4/1 қисми чиқарилиб меваларга қўшилади. Яримта лимон шарбати ва асал дисертга қўшилиб эҳтиёткорлик билан аралштирилади. Махсус идишларга солиниб анор доначалари билан безатилиб дастурхонга тортилади.

Ёқимли иштаҳа!

 

БЕГОЙИМ

Вам может также понравиться...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: