“Баҳор нафаси” егулиги

Зарур маҳсулотлар: 2 дона хурмо, 3 дона нок, 1 дона апельсин, лимон шарбати, 1 дона банан, 1 дона анор, 8 ош қошиқ асал, 2 дона киви, 2 дона олма керак бўлади.

Тайёрланиши: меваларни пўстидан тозалаб тўртбурчак шаклда тўғралади. Апелсин пўчоғини қирғичдан 4/1 қисми чиқарилиб меваларга қўшилади. Яримта лимон шарбати ва асал дисертга қўшилиб эҳтиёткорлик билан аралштирилади. Махсус идишларга солиниб анор доначалари билан безатилиб дастурхонга тортилади.

Ёқимли иштаҳа!

 

БЕГОЙИМ

Яна ўқинг:  “Баҳор” салати

Читайте также:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: