Shirchoy

Zarur mahsulotlar: 250 ml. suv, 250 ml. sut, 12 gr. qora choy, 8 gr. imbir, 10 gr. qaymoq va ta’bga ko‘ra tuz, shakar kerak bo‘ladi.

Tayyorlanishi: idishga suv va sutni solib qaynatiladi. So‘ngra unga qora choy, imbir va tuz solib 5 daqiqa davomida qaynatiladi. E’tibor bering qora choy bargli va hidsiz bo‘lishi lozim.

Shirchoylarni dasturxonga tortishdan oldin qaymoq solish esingizdan chiqmasin. Yoqimli ishtaha! 

 

Begoyim

Yana o‘qing:  Olmali “Smayl”

Chitayte takje:

Dobavit kommentariy

Vash adres email ne budet opublikovan. Obyazatelni’e polya pomecheni’ *

Soobsh’it ob opechatke

Tekst, kotori’y budet otpravlen nashim redaktoram: