Ширчой

Зарур маҳсулотлар: 250 мл. сув, 250 мл. сут, 12 гр. қора чой, 8 гр. имбир, 10 гр. қаймоқ ва таъбга кўра туз, шакар керак бўлади.

Тайёрланиши: идишга сув ва сутни солиб қайнатилади. Сўнгра унга қора чой, имбир ва туз солиб 5 дақиқа давомида қайнатилади. Эътибор беринг қора чой баргли ва ҳидсиз бўлиши лозим.

Ширчойларни дастурхонга тортишдан олдин қаймоқ солиш эсингиздан чиқмасин. Ёқимли иштаҳа! 

 

Бегойим

Вам может также понравиться...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: