ГРУЗИЯ КХЕМБОЛИСИ

Зарур маҳсулотлар: 1 дона лаваш ҳамири, 200 гр эрувчан пишлоқ, 2 дона тухум, 2 ош қошиқ сарёғ, 3 дона саримсоқпиёз бўлаги, шивит, таъбга кўра зираворлар.

Тайёрланиши: Эрувчан пишлоқни узунасига сомонча шаклида тўғранг. Саримсоқпиёз бўлагини майдалаб тўғралган шивит билан аралаштиринг. Лаваш ҳамирини узунасига қўйиб бўйига 8 см. энига 12 см. шаклида кесинг. Кесилган лаваш хамирига тўғралган пишлоқни солиб устидан саримсоқпиёз ва кўкатни қўшинг. Ўралган қаламчани суюлтирилган тухумга ботириб сарёғда усти қизаргунча қовуриб олинг. Бундай қаламчаларни сметанага ботириб истеъмол қилинса, у янада хуштаъм бўлади.

БЕГОЙИМ

Яна ўқинг:  Тежамкорлик – тараққиётга йўл

Читайте также:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: