Мазали салат

Зарур масаллиқлар: 3 дона ўртача катталикдаги картошка, 4 дона тухум, 2 дона ўртача катталикдаги сабзи, 1 боғ кўк пиёз, 400 гр товуқ жигари.

Тайёрланиши: қайнатилган картошка ва тухум майда қилиб тўғралади. Сабзи пиёз билан аралаштириб қовурилади. Товуқ жигари ҳам алоҳида қовуриб олинади. Картошка, тухум, жигар ва сабзи кетма-кетликда майонез суриб, қаватма-қават тахлаб чиқилади.

Ёқимли иштаҳа!

Хуршидабону

Яна ўқинг:  “ГУЛ” СОМСА

Читайте также:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: