Хуштаъм салат

Зарур масаллиқлар: 2 дона картошка, 2 дона тухум, 200 гр пишлоқ, 2 дона сабзи, 1 дона яшил олма, таъбга кўра майонез ва консерваланган балиқ.

Тайёрланиши: Қайнатиб олинган картошка, тухум ва сабзи қирғичдан чиқариб олинади. Шаклли идиш ичига дастлаб сабзига туз ва мурч сепиб бир текисда ёйиб чиқилади. Устидан майонез ва қирғичдан чиқарилган қаттиқ пишлоқ сепилади. Сўнгра, тухум, олма ва картошка ҳам худди шу йўсинда қаватма-қават тахлаб чиқилади. Энг устидан консерваланган балиқ териб чиқилади. Салатни таъбга кўра безатишингиз мумкин.

Хуршидабону

Яна ўқинг:  Шолғом

Читайте также:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: