Тварогли қуймоқлар

Зарур маҳсулотлар: 100 гр. тварог, 500 гр. ун, 150 гр. шакар, 250 гр. кефир, ванилин, 2 ош қошиқ сариёғ, 3-4 ош қошиқ ўсимлик ёғи керак бўлади.

Тайёрланиши: идишга шакар, ун, туз, сода, ванилин солиб аралаштирилади. Сўнгра кефир, сариёғ, тварог солиб миксер ёрдамида аралаштиришда давом этилади. Қизиб турган товага массадан оз-оздан солиб икки томони тилла рангга киргунга қадар пишириб олинади. Қуймоқларни сметана билан дастурхонга тортишингиз мумкин. Ёқимли иштаҳа! 

БЕГОЙИМ

Вам может также понравиться...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: