“Май” салати

Зарур маҳсулотлар: 500 гр. тил, 3 дона тухум, 150 гр. сомонча шаклда тўғралган сабзи, яшил нўхат, 1 дона олма, майонез, туз, кўкпиёз керак бўлади.

Тайёрланиши: тил ва тухумни алоҳида идишга сув солиб, пишириб олинади. Сўнгра уларни майда, тўртбурчак шаклда тўғраб, идишга солинади. Устидан сабзи салати, яшил нўхат, туз, кўк пиёз ва майонез солиб, аралаштирилади.

Яна ўқинг:  Самарқандга саёҳат

Читайте также:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: