Smarodinali pirog

Zarur mahsulotlar: 150 gr. margarin, 130 gr. smetana, 200 gr. un, 400 gr. tvarog, 200 gr. shakar, razri’xlitel, vanilin, 1,5 choy qoshiqda kraxmal va smorodina kerak bo‘ladi.

Tayyorlanishi: xona haroratida turgan margarinni 100 gr. shakar va ozgina vanilin solib aralashtiriladi. So‘ngra 50 gr. smetana, un va razri’xlitel solib aralashtirishda davom etib yumshoq xamir qoriladi. Tingan xamirni pirog qolipiga qo‘l yordamida bir tekistda yoyib chiqiladi.

Nachinka uchun: idishga tvarog, shakar, vanilin, smetana va kraxmal solib bir xil massa hosil bo‘lgunga qadar aralashtiriladi. 

Qolipdagi xamir ustiga nachinka solib ustiga smarodina terib chiqiladi. Qizigan gaz pechiga 180 daraja 20-25 daqiqaga qo‘yiladi. Pirog ustini shakar kukuni yoki kakos qirindisi bilan bezatishingiz mumkin.

Yoqimli ishtaha!

BEGOYIM

Yana o‘qing:  Yeryong‘oq yetishtirish bo‘yicha tavsiyalar

Chitayte takje:

Dobavit kommentariy

Vash adres email ne budet opublikovan. Obyazatelni’e polya pomecheni’ *

Soobsh’it ob opechatke

Tekst, kotori’y budet otpravlen nashim redaktoram: