Байрам салати

Зарур маҳсулотлар: 250 гр. консерваланган балиқ,  3 дона тухум, 150 гр. пиёз, 200 гр. сабзи, 150 гр. тузланган бодринг, таъбга кўра майонез ва ўсимлик ёғи керак бўлади.
Тайёрланиши: тухум сувда пишириб олиниб майда тўртбурчак шаклда тўғралади. Сабзи қирғичнинг катта томонидан чиқарилади.
Товага ёғ солиб пиёзни қизартириб олинади. Сўнгра кетидан сабзи солиб қовуришда давом этилиб 5 дақиқага димланади.
Алохида ликобчада балиқни санчиқ ёрдамида эзиб олинади. Тайёр бўлган масаллиқларни қуйидаги тартиб билан жойланади.: балиқ, майонез, бодринг, майонез, тухум, майонез, қовурилган сабзи шу кетма-кетликда жойланилади.
Салатга қандай шакл бериши ўз фантазиянгиздан келиб чиққан ҳолда. Байрам салати тайёр. Ёқимли иштаҳа!

БЕГОЙИМ

Вам может также понравиться...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: