Tvorogli pechenye

Zarur masalliqlar: 150 gr. saryog‘, 200 gr. tvorog, 250 gr. un, 100 gr. shakar, 2 dona tuxum va iste’mol sodasi.

Tayyorlanishi: sariyog‘ qirg‘ichdan o‘tkazilgach, tuxum, shakar va tvorog solib bir xil massa hosil qilinadi. Ustidan iste’mol soddasi solib, xamir qoriladi. Keyin xamir ustiga kleyonka yopib, ikki soatga muzlatgichga qo‘yiladi. So‘ng xamir 2-3 sm qalinlikda yoyilib, undan turli xil shakllarda kesib olinadi. So‘ng 200 daraja haroratda qizdirilgan pechda pechenyelar pishiriladi. Istasangiz, kesilgan shakllar ustiga shakar sepishingiz ham mumkin.

Yoqimli ishtaha!

 

Dilfuza AZIMOVA

Vam mojet takje ponravitsya...

Dobavit kommentariy

Vash adres email ne budet opublikovan. Obyazatelni’e polya pomecheni’ *

Soobsh’it ob opechatke

Tekst, kotori’y budet otpravlen nashim redaktoram: