Tvorogli pechenye

Zarur masalliqlar: 150 gr. saryog‘, 200 gr. tvorog, 250 gr. un, 100 gr. shakar, 2 dona tuxum va iste’mol sodasi.

Tayyorlanishi: sariyog‘ qirg‘ichdan o‘tkazilgach, tuxum, shakar va tvorog solib bir xil massa hosil qilinadi. Ustidan iste’mol soddasi solib, xamir qoriladi. Keyin xamir ustiga kleyonka yopib, ikki soatga muzlatgichga qo‘yiladi. So‘ng xamir 2-3 sm qalinlikda yoyilib, undan turli xil shakllarda kesib olinadi. So‘ng 200 daraja haroratda qizdirilgan pechda pechenyelar pishiriladi. Istasangiz, kesilgan shakllar ustiga shakar sepishingiz ham mumkin.

Yoqimli ishtaha!

 

Dilfuza AZIMOVA

Yana o‘qing:  “Madlen” pechenelari

Chitayte takje:

Dobavit kommentariy

Vash adres email ne budet opublikovan. Obyazatelni’e polya pomecheni’ *

Soobsh’it ob opechatke

Tekst, kotori’y budet otpravlen nashim redaktoram: