Творогли печенье

Зарур масаллиқлар: 150 гр. сарёғ, 200 гр. творог, 250 гр. ун, 100 гр. шакар, 2 дона тухум ва истеъмол содаси.

Тайёрланиши: сариёғ қирғичдан ўтказилгач, тухум, шакар ва творог солиб бир хил масса ҳосил қилинади. Устидан истеъмол соддаси солиб, хамир қорилади. Кейин хамир устига клеёнка ёпиб, икки соатга музлатгичга қўйилади. Сўнг хамир 2-3 см қалинликда ёйилиб, ундан турли хил шаклларда кесиб олинади. Сўнг 200 даража ҳароратда қиздирилган печда печеньелар пиширилади. Истасангиз, кесилган шакллар устига шакар сепишингиз ҳам мумкин.

Ёқимли иштаҳа!

 

Дилфуза АЗИМОВА

Вам может также понравиться...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: