Lavlagi salati

Kerakli mahsulotlar: 100 gramm lavlagi, 50 g sho‘rtang pishloq (brinza), 1 choy qoshiq limon sharbati, ta’bga ko‘ra tuz va murch, 1 choy qoshiq o‘simlik yog‘i.

Tayyorlanishi:

1. Suvda pishirilgan lavlagining po‘sti tozalanadi. Kubikcha shaklida kesiladi.

2. Lavlagini tovoqqa solib, tuz va murch sepiladi va ustidan yog‘ hamda limon sharbati sepiladi.

3. Pishloq kubikcha shaklida qirqiladi. Likopchaga lavlagini solib, ustidan pishloq joylashtiriladi.

Ozodaxon Ahmadqulova tayyorladi.

Yana o‘qing:  JO‘XORILI QUYMOQ

Chitayte takje:

Dobavit kommentariy

Vash adres email ne budet opublikovan. Obyazatelni’e polya pomecheni’ *

Soobsh’it ob opechatke

Tekst, kotori’y budet otpravlen nashim redaktoram: