Қуш уяси

Зарур маҳсулотлар: 300 гр. товуқ гўшти, 2 дона тузланган бодринг, 150 гр. пишлоқ, 3 дона картошка, 5 дона тухум, майонез ва консерваланган маккажўхори.

Тайёрланиши: картошкаларни пўстидан арчиб юпқа сомонча шаклда тўғралиб ўсимлик ёғида қовуриб олинади. Алохида идишга майда тўртбурчак шаклда тўғралган бодринг, тухум, товуқ гўшти, консерваланган маккажўхори ва майонез солиб аралаштирилади. Дастурхонга тортишдан аввал салатни ликопчаларга солиб устидан қовуриб олинган картошкани унинг устини кўкатлар билан безатишингиз мумкин.

БЕГОЙИМ

Яна ўқинг:  Бақлажонли салат

Читайте также:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: