Go‘shtli toblama

Tayyorlanishi: piyoz va kartoshkani yupqa va dumaloq shaklda qilib to‘g‘raladi. Go‘shtni parrak qilib kesib, ziravorlar sepiladi. Pech patnisiga yog‘ surtiladi. So‘ngra piyozni bir qismi, go‘sht, kartoshka tabga ko‘ra tuz va murch sepiladi. Eng ustiga piyoz va mayonez solib, 150 darajada 1,5 soatga pechga qo‘yiladi. Pishishiga 10 daqiqa qolganida qirg‘ichdan chiqarilgan pishloq sepiladi. Yana pechga qo‘yiladi.

Dasturxonga tortishdan oldin ko‘katlar bilan bezatishingiz mumkin.

 

BEGOYIM

Yana o‘qing:  O‘rik – hayotiy quvvat manbai

Chitayte takje:

Dobavit kommentariy

Vash adres email ne budet opublikovan. Obyazatelni’e polya pomecheni’ *

Soobsh’it ob opechatke

Tekst, kotori’y budet otpravlen nashim redaktoram: