Гўштли тоблама

Тайёрланиши: пиёз ва картошкани юпқа ва думалоқ шаклда қилиб тўғралади. Гўштни паррак қилиб кесиб, зираворлар сепилади. Печ патнисига ёғ суртилади. Сўнгра пиёзни бир қисми, гўшт, картошка табга кўра туз ва мурч сепилади. Энг устига пиёз ва майонез солиб, 150 даражада 1,5 соатга печга қўйилади. Пишишига 10 дақиқа қолганида қирғичдан чиқарилган пишлоқ сепилади. Яна печга қўйилади.

Дастурхонга тортишдан олдин кўкатлар билан безатишингиз мумкин.

 

БЕГОЙИМ

Яна ўқинг:  Шоирга эҳтиром

Читайте также:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: