КАРАМЛИ ПИРОГ

Зарур маҳсулотлар: 500 гр карам, ярим пиёла сув, 1 стакан ун, 1 стакан сметана ёки қатиқ, 2 дона тухум, 1 чой қошиқ хамирюмшатгич (разрыхлитель), 2 ош қошиқ ўсимлик ёғи, туз ва зираворлар.

Тайёрланиши: Карамни майда сомонча шаклида тўғраб, ёғ солинган товада қовуриб олинг. Таъбга кўра туз, зираворлар ва сув солиб, димланг. Ун, қатиқ, тухум, сметана, хамирюмшатгич ва тузни аралаштиринг. Масаллиқларга совутилган карамни қўшинг. Пишириқ қолипи ёки тованинг тагини ёғлаб, карамли хамирни солинг. Пирог қиздирилган газ печда 200 даража ҳароратда пиширилади.

ГУЛОЙИМ

Яна ўқинг:  Пишлоқни нима учун истеъмол қилиш керак?

Читайте также:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: