Pamidorli omlet
Zarur mahsulotlar: 5 dona pamidor, 1 dona tuxum, 75 gr. pishloq, 1 choy qoshiq un, 2 dona sarimsoqpiyoz, 2 osh qoshiq smetan, tuz ziravorlar.
Tayyorlanishi: pamidorlarni issiq qaynagan muvga 3 daqiqaga solib qo‘yiladi. So‘ngra po‘sti archib olinadi. Pamidorlani 3 mm qalinlikda doira shaklida kesib olinib ustiga qirg‘ichdan chiqarilgan sarimsoqpiyoz sepiladi.
Alohida idishga tuxum, smetana va qirg‘ichdan chiqarilgan pishloq, tuz solib aralashtiriladi. Pamidorni massaga ikki tomonini botirib olib yog‘da qovurib olinadi. Va quruq salfetkalar ustiga qo‘yiladi. Ortiqcha yog‘larni olish uchun. Omletlarni dasturxonga tortiladi. Yoqimli ishtaha!
BEGOYIM