Пишлоқли қуймоқ

Зарур масаллиқлар: 3 дона тухум, 300 гр. пишлоқ керак бўлади.

Тайёрланиши: қирғичдан чиқарилган пишлоқни ийланган тухумга қўшиб, яхшилаб аралаштирилади. Масаллиқ қизиб турган товага оз-оздан солиниб, пишириб олинади. Тайёр қуймоқларни шаклга солиш учун стакан устига қўйилади. Унинг ичини хоҳишингизга қараб тўлдиришингиз ёки безашингиз мумкин.

БЕГОЙИМ

Яна ўқинг:  Мавсум бехавотир ўтсин!

Читайте также:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: