Пишлоқли қуймоқ

Зарур масаллиқлар: 3 дона тухум, 300 гр. пишлоқ керак бўлади.

Тайёрланиши: қирғичдан чиқарилган пишлоқни ийланган тухумга қўшиб, яхшилаб аралаштирилади. Масаллиқ қизиб турган товага оз-оздан солиниб, пишириб олинади. Тайёр қуймоқларни шаклга солиш учун стакан устига қўйилади. Унинг ичини хоҳишингизга қараб тўлдиришингиз ёки безашингиз мумкин.

БЕГОЙИМ

Вам может также понравиться...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: