“Орзу” салати

Керакли масаллиқлар: 200 гр. дудланган гўшт, 200 гр. товуқ гўшти, 200 гр. маринадланган қўзиқорин, 1 та пиёз, 2 та тухум ва майонез.

Тайёрланиши: пиёзни халқа шаклида тўғраб, қайнаган сувда эзилади. Сувда пишириб олинган товуқ гўшти, дудланган гўшт ва тухум сомонча шаклида тўғралади. Қўзиқоринлар эса тўрт бўлакка бўлинади. Тўғралган маҳсулотларни идишга солиб, майонез билан яхшилаб аралаштирилади. Тайёр бўлган салат таъбга кўра безатилади ва дастурхонга тортилади.

БЕГОЙИМ

Яна ўқинг:  Гилосли пирог

Читайте также:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: