“ВИКТОР” САЛАТИ

Керакли маҳсулотлар: 3 дона помидор, 500 гр. товуқ гўшти, 150 гр. қаттиқ пишлоқ, 300 гр. қизил ловия, 50 гр. қотган нон, майонез, салат барги.

Тайёрланиши: помидорни майда тўғранг. Тўғралган помидорни пиширилган ловия ва салат барги билан аралаштиринг. Қизиб турган товада тўртбурчак шаклда кесилган товуқ гўштини паст оловда 20 дақиқа давомида қовуринг. Помидор ва ловия аралашмасига қовурилган товуқ гўшти ва қотган нон бўлакларини солиб, таъбга кўра туз сепиб яхшилаб аралаштиринг. Ярим тайёр салатга кераклича майонез қўшинг. Тайёр салатни ликобчаларга солиб дастурхонга тортишдан олдин кўкат шохчалари билан безатинг.

Ёқимли иштаҳа!

Яна ўқинг:  МАЛАКАЛИ ПЕДАГОГ – САЛОҲИЯТЛИ АВЛОД ПОЙДЕВОРИ

Читайте также:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: