Творогли коптокчалар

Зарур маҳсулотлар: 2 дона тухум, 250 гр. тварог, 25 гр. шакар, 2 дона тухум, 250 гр. ун, 200 гр. сариёғ, ош содаси, шакар кукуни, уксус.

Тайёрланиши: тухумни шакар билан аралаштирилади. Сўнгра тварог, уксусда ўлдирилган сода, ун солиб юмшоқ хамир қорилади. Хамир тингунга қадар олмаларни пўстидан арчиб қирғичдан чиқарилади. Хамирни майда зувалачаларга ажратилиб хар бир зувалача ичига қирғичдан чиқарилган олма солиниб коптокча холатига келтирилади. Қизиган ёғда коптокчаларни қизартириб пишириб олинади. Дастурхонга тортишдан аввал шакар кукуни билан безатилади. Ёқимли иштаҳа!

БЕГОЙИМ

Яна ўқинг:  Узум

Читайте также:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: