Тварогли қуймоқлар

Зарур маҳсулотлар: 100 гр. тварог, 500 гр. ун, 150 гр. шакар, 250 гр. кефир, ванилин, 2 ош қошиқ сариёғ, 3-4 ош қошиқ ўсимлик ёғи керак бўлади.

Тайёрланиши: идишга шакар, ун, туз, сода, ванилин солиб аралаштирилади. Сўнгра кефир, сариёғ, тварог солиб миксер ёрдамида аралаштиришда давом этилади. Қизиб турган товага массадан оз-оздан солиб икки томони тилла рангга киргунга қадар пишириб олинади. Қуймоқларни сметана билан дастурхонга тортишингиз мумкин. Ёқимли иштаҳа! 

БЕГОЙИМ

Яна ўқинг:  ДОРИВОР ГИЁҲЛАРНИ САҚЛАШ ҚОИДАЛАРИ

Читайте также:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: