Тварогли ширинлик

Зарур маҳсулотлар: 3,5 стакан ун, 250 гр. маргарин, 2 стакан шакар, 400 гр. творог, 2 та тухум, 1 чой қошиқда сода ва ванилин керак бўлади.

Тайёрланиши: хона ҳароратида эритилган маргаринни ун билан уваланади. Сўнгра унга шакар, сода ва ванилин солиб увоқ ҳолатига келтирилади.

Идишга тварог, шакар ва тухум солиб қуюқ масса ҳосил қилинади. Печ листига увоқли хамирни бир текистда сепиб чиқилади. Устидан тварогли масса солиниб текисланади ва устидан яна хамир сепилади. Қизиган газ печига 180 даражада 15-20 дақиқада пишириб олинади.

Ёқимли иштаҳа!

 

Бегойим

Яна ўқинг:  Ўз инсонингизни изланг...

Читайте также:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: