Tezpishar shokoladli tort

Zarur masalliqlar: 1,5 stakan un, 3 osh qoshiq kakao, 1 stakan shakar, 5 osh qoshiq zaytun (yoki boshqa o‘simlik) yog‘i, 1 choy qoshiq qabartirgich, 1 choy qoshiq sirka, 1 choy qoshiq vanilin, 0,5 choy qoshiq tuz.

Tayyorlanishi: idishda sirka, vanilin va o‘simlik yog‘ini aralashtirib, ustidan un, kakao, shakar, qabartma va tuz solinadi. Keyin suv solib, xamir qoriladi. Tayyor bo‘lgan masalliq yog‘langan qolipga solinadi va 1800 S haroratda qizdirilgan gaz pechida 35 daqiqa davomida pishiriladi. Tort sovuganidan so‘ng ta’bga ko‘ra bezatiladi.

Yoqimli ishtaha!

Dilfuza AZIMOVA

Vam mojet takje ponravitsya...

Dobavit kommentariy

Vash adres email ne budet opublikovan. Obyazatelni’e polya pomecheni’ *

Soobsh’it ob opechatke

Tekst, kotori’y budet otpravlen nashim redaktoram: