Бублик

Зарур маҳсулотлар: 300 гр. творог, 1 дона тухум, 50 гр. пишлоқ, 6 ош қошиқ ун, 1 ош қошиқ кунжут ва туз керак бўлади.

Тайёрланиши: идишга творог, қирғичдан чиқарилган пишлоқ, тухум ва туз солиниб яхшилаб аралаштирилади. Сўнгра оз-оздан ун солиб юмшоқ хамир бўлгунга қадар аралаштиришда давом этилади. Тайёр бўлган хамирни бешта зувалачаларга ажратилади. Хамирлар тесма каби ёйилиб кулча шакилда беркитилиб кунжут сепиб чиқилади. Газ печига 180 даражада 10-15 дақиқага қизаргунча пишириб олинилади.

БЕГОЙИМ

Яна ўқинг:  “Чумоли” салати

Читайте также:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: