Олмали қарсилдоқлар

Зарур маҳсулотлар: 2 дона олма, 1 дона тухум, 170 гр. шакар, 170 гр. ун, 2 ош қошиқ кунжут, 35 гр. сариёғ, ўсимлик ёғи керак бўлади.

Таёрланиши: идишга сув, тухум, ун солиб аралаштирилади. Олмаларни арчиб катта сомонча шаклда тўғралади. Хар бир олма бўлакларни унга буркаб олиниб, қуюқ массага ботириб олинади. Товага ёғ солиб икки томони қизартириб пишириб олиниб қуруқ салфеткаларга қўйилади. Ортиқча ёғларни олиш учун.

Идишга шакар сув солиб паст оловда тилла рангга киргунга қадар қайнатилиб кунжут солинади. Қиёмга олмаларни солиб аралаштирилиб ликопчаларга солинади. Ёқимли иштаҳа! 

БЕГОЙИМ               

Яна ўқинг:  Тери парваришида табиий восита

Читайте также:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: