“Бир зумда” ширинлиги

Зарур масаллиқлар: 2 стакан манний ёрмаси, 1 стакан шакар, 1 стакан кефир, 1 стакан сметана ва 2 дона тухум.

Тайёрланиши: барча маҳсулотлар яхшилаб аралаштирилади ва ярим соат тиндириш учун қўйилади. 200 даража қиздирилган печга 20 дақиқа давомида пишириш учун қўйилади. Таъбга кўра ширинлик ичига банан бўлаклари қўйиб чиқиш ҳам мумкин.

Хуршидабону

Яна ўқинг:  “Май” салати

Читайте также:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: