КАРТОШКАЛИ БОРЕК

Зарур маҳсулотлар: 2 та тухум, 0.5 ст қатиқ, 0.5 ст ўсимлик ёғи, 1 та пиёз, 2 та картошка, 1 та сабзи, 1/3 ст. маринадланган кўк нўхат, 1 чой қошиқ зира, таъбга кўра туз, 1.5 ст.дан кўпроқ ун.

Тайёрлаш: идишда тухум, қатиқ ва ёғни аралаштириб оламиз. Сўнгра тўртбурчак шаклда тўғралган пиёз, картошка, сабзи ва нўхатни қўшамиз. Туз ва зира ҳам соламиз. Унни солиб, масаллиқлар бир-бирига қоришгунча аралаштирамиз. Қолипни ёғлаб, аралашмани соламиз. Қиздирилган печкада 40 дақиқа ёки усти қизаргунча пиширамиз.

БЕГОЙИМ

Вам может также понравиться...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: