КАРТОШКАЛИ БОРЕК

Зарур маҳсулотлар: 2 та тухум, 0.5 ст қатиқ, 0.5 ст ўсимлик ёғи, 1 та пиёз, 2 та картошка, 1 та сабзи, 1/3 ст. маринадланган кўк нўхат, 1 чой қошиқ зира, таъбга кўра туз, 1.5 ст.дан кўпроқ ун.

Тайёрлаш: идишда тухум, қатиқ ва ёғни аралаштириб оламиз. Сўнгра тўртбурчак шаклда тўғралган пиёз, картошка, сабзи ва нўхатни қўшамиз. Туз ва зира ҳам соламиз. Унни солиб, масаллиқлар бир-бирига қоришгунча аралаштирамиз. Қолипни ёғлаб, аралашмани соламиз. Қиздирилган печкада 40 дақиқа ёки усти қизаргунча пиширамиз.

БЕГОЙИМ

Яна ўқинг:  Пишлоқ ва саримсоқли салат

Читайте также:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: