“Мохито” яхна ичимлиги

Зарур масаллиқлар: 1 дона лайм (яшил лимон), ялпиз барглари, 3 ош қошиқ шакар, муз бўлаклари, мевали қиём ва газланган минерал сув.

Тайёрланиши: лаймни тенг иккига бўлиб, унинг ярми яна 3-4 бўлакка бўлинади. Стакан ичига 5-6 та ялпиз барглари, мевали қиём ва унинг устидан лайм бўлаклари солиб, қошиқда эзиб аралаштирилади. Кейин идишга майдаланган муз бўлаклари солиб, газланган минерал сув қўшилади ва яхшилаб аралаштирилади.

Тайёр “мохито” ичимлиги ялпиз барглари ва бир бўлак лайм билан безатилади.

 

МОҲИМ

Яна ўқинг:  Тезпишар шоколадли торт

Читайте также:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: